Ett av dopingtesten på Brock Lesnar (från den 28 juni) var som bekant positivt. Låt oss prata om något annan Brock-relaterat, nämligen två av hans wrestling-tekniker, tills vi vet mer detaljer kring vad Lesnar tagit.

Jag följer WWE till och från och har där sett Brock Lesnar. Han har gjort sig känd som någon som verkligen bemödat sig att lära sig olika wrestling-relaterade tekniker, både brottarmässiga och sådana av atletisk natur. Han är inte en brottare som bara kliver in i ringen och lever på sin storlek och sitt respektingivande yttre (vilket många storvuxna gör i den branschen); han har verkligen ansträngt sig för att lära sig saker. Det har vunnit honom respekt hos andra wrestlare och hos hardcore-fans.

Jag tänkte här länka till två av hans tekniker. Enjoy!

Det ena är hans finishing move, alltså den manöver med vilken han avslutar matcher. Han kallar den för F5, vilket är namnet på en kraftig tornado. Hans motståndare roterar i luften som en tornado. I klippet gör han manövern på giganten Big Show vilket visar på hans väldiga styrka.


I det andra klippet gör Lesnar en shooting star press, vilket är industrins namn på en framåtvänd bakåtvolt från topprepet. Det är en av de svåraste ”flygande” tekniker man kan göra och något jag aldrig sett en storvuxen wrestlare utföra; har det gjorts är det verkligen inte av många. Det visar på Lesnars galna atletiska förmåga.

KOMMENTARER